0

Wirecast Pro 8 Shot Editor Bug?

Using the shot editor, the preview and the live area disappear.

10replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Can you post your complete system specs and OS version?
    I'm also wondering if localization is a factor.

    Like
  • My System Specs OS version is

    macOS Sierra 10.12.6

    MacBook Pro (15-inch, 2016)

    2.9GHz Intel Core i7, 16GB RAM, Intel HD Graphics 530

    *Testing with MacPro is the same result.

    *My friend's Japanese users have the same problem.

    Like
  • Toshikazu Nishimura Thanks for those very important details. It's possible it's a Japanese localization issue. 

    Please do fill out the form and include that information and we'll send you a case number and investigate.

    Wirecast Support Form

    Like
  • CraigS Thanks! I wrote to Wirecast Support Form.

    Like
  • Toshikazu Nishimura Thanks for providing the information. If your friend is seeing the same issue you can have them submit as well. Comparing a few systems can give us clues.

    Like
  •  System information of other Mac.

    Like
  • CraigS For the moment I have found a solution to the problem.
    By spreading the width of the default window size all the elements are displayed.
    It does not display the window width back to the default.
    Please watch this video.

    Like
  • Toshikazu Nishimura Thanks for that. When you get a case number from us after sending the support form, respond back by email with a link to that video. It will help us understand the possible causes.

    Like
  • CraigS I replied the link of the video to the email from support.

    Like
  • Toshikazu Nishimura Thanks for doing that. I think it may provide important clues about the problem.

    Like
Like Follow
  • 4 yrs agoLast active
  • 10Replies
  • 387Views
  • 2 Following