0

Telestream Cloud Services

Restream and Live Captions.

I am having some issues when trying to restream to single or multiple destinations using the Telestream Cloud. Wirecast keeps crashing too. Seems to work fine when logged out of Telestream Cloud. Any thoughts or suggestions are welcomed.

(For now, I'll just use another vendor to send to my destinations).

41replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • CraigS Ive tried everything and this issue persists... This is pretty disappointing. For some reason my RTMP streaming isn't even working for some reason either & I've don't everything correctly...

    Should I upgrade my operating system to Mojave? Im currently using High Sierra.

    Reply Like
  • Mr. Thompson Make sure you email support with your case number and any additional tests you've tried and failed.

    Mr. Thompson said:
    For some reason my RTMP streaming isn't even working

     If you mean outside of our Cloud service then perhaps the issue isn't the cloud at all. 

    Mr. Thompson said:
    Ive tried everything

     We'd really need to know what everything is. That it does work for others means something hasn't been addressed or tried. It's hard to know what to recommend because it's not clear what you tried.

    Did you disable your Firewall for example?

    Reply Like
  • CraigS Yes, my firewall is off. I’ve also done everything “Kitty” asked to no avail.

    I sent Kitty my hardware information in an attempt to recreate my situation to see what the issue is...

     

    Could it possible be I have a delayed version of wirecast?

     

    It seems as if I have the same exact issues as the original poster of this thread. 

    Reply Like
  • Corrupt version***

    Reply Like
  • Mr. Thompson The current version of Wirecast is 12.2.1 so you should be testing with that. Older versions may have had issues that have already been fixed with updated.

    Reply Like
  • CraigS I have that version...

    Reply Like
  • Mr. Thompson Try creating a New User Admin account and test there. One variant on corruption can be user account based.

    Reply Like
  • CraigS I’ve done that too.

    Reply Like
  • Mr. Thompson So it must be something local (or regional). Is it possible you can try a direct connection to a broadband modem, bypassing your local network?

    Reply Like
  • CraigS Now that’s something I won’t be able to try... 

     

    let me ask you... Could this be the same reason for my RTMP Stream to not be working also even without using cloud?

    Reply Like
  • Mr. Thompson It's possible it's related.
    Can you test from a nearby location, even if it's at home with just trial software?
    If it's specific to workplace they may have a firewall on the network that you can't disable. If you're streaming to Facebook it would be RTMPS but you should be able to stream RTMP to YouTube for example.

    Reply Like
  • CraigS Ok this is something new I’ve never heard before. Would twitter be RTMP or RTMPS?

    Reply Like
  • CraigS 

    Another thing I forgot to mention... When I do RTMP Stream to twitter, it doesn’t show the broadcast on twitter, but when I went to Periscope I see all the test runs I did. 

    So it went through to periscope, but not twitter for some reason.

    Reply Like
  • Mr. Thompson said:
    So it went through to periscope, but not twitter for some reason.

     I think Twitter requires one to go through Periscope as per Twitter's API. The location indicates it's still RTMP.

    Reply Like
  • John Lanza did you ever get this issue rectified? If so what was the fix?

    Im currently going through the same thing right now and I’ve tried everything.

    Reply Like
  • Mr. Thompson If you've filled out the form I posted August 19 you should be working with our support team on resolving the issue. Please continue to communicate with them using your case number we'd have sent you.

    Reply Like
Like Follow
  • 2 mths agoLast active
  • 41Replies
  • 366Views
  • 5 Following