0

What happened to the audio functions under Audio Mixer?

I have been using WireCast Pro for several years. My WC setup includes some settings in the Audio Mixer section.  I had several functions set up to control Dynamics and other functions.  Today I suddenly realize that all of my settings are gone. The Audio Mixer settings for my audio input are gone.  And I am unable to select any function under Audio Mixer.  I am running WC Pro 15.1.1. What happened and how do I fix it.  I am running WC on my 2019 MacBook Pro with Monterrey 12.6.

Thanks for your help.

John

4replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • When I try to activate an audio function I get an error message:  "Failed to load audio plugin: Loudness (or Dynamics, etc.). There

    Like
      • CraigSModerator
      • Telestream Desktop Forum Moderator
      • CraigS
      • 1 mth ago
      • Reported - view

      John Baughman Saw the same thing. Reset Wirecast Preferences fixed it for me.
      Wirecast > Help > Send Support Information > Reset Preferences. 
      Investigating issue WIRE-20901

       

      Like
  • Thanks, CraigS,

    That did the trick!  All is well with the world once more. ( Well as far as WireCast is concerned).

    John

    Like
      • CraigSModerator
      • Telestream Desktop Forum Moderator
      • CraigS
      • 1 mth ago
      • Reported - view

      John Baughman 👍

      Talked to the engineers about this and, so far, they believe it may be related to Wirecast accessing old (or corrupted?) preferences. They're looking at how to prevent it from happening.

      Like
Like Follow
  • 1 mth agoLast active
  • 4Replies
  • 33Views
  • 2 Following