Wirecast error after adding Youtube Channel

Hello everyone, I just downloaded last version of Wirecast free version.

Went to Output, connected my channel (already created live event, everything enabled) and after adding it, in browser I can see some code http://prntscr.com/gelh2t

 

In Wirecast, everything looks normal, event appears, account is connect,

but when I press OK this happens and I can't fix it so far http://prntscr.com/gelhta

 

I'm doing this on VPS, any help is appreciated.

 

Thank you.

5replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Try resetting Wirecast Play Preferences.
    Wirecast > Help > Send Support Information but click on the lower left Reset Preferences.

    Restart Wirecast Play and it'll have a New Blank Document. Please setup a New Event in Wirecast Play and do not use YouTube Control Room for this.

    Tell me how that works.

    Reply Like
  • Sorry on delay, had some issues.

    Here is what happens http://prntscr.com/geoixd

    Reply Like
  • Zak Dan Yes once you get that popup you can quit Wirecast and the popup stays open so you can reset preferences.

    Reply Like
  • Ah :(( This is not the case here. It fully closes.

    Reply Like
  • Zak Dan See if you can open Support Assistant separately.

    On Windows 7:
    Programs>Telestream > Wirecast > Support Assistant. Click to open

    On Windows 10:
    Click on the Windows Icon > All Apps > Telestream > Support Assistant

    Reply Like
login to reply
Like Follow
  • 1 mth agoLast active
  • 5Replies
  • 116Views
  • 2 Following