0

Lose animation when I copy text within Screenflow

I re-use a lot of animated text, sometimes dozens/video.  When I paste it, I lose all animation effects. It shows that animation is checked and all my choices, but no animation happens. Turning animation off and on, switching times etc., still no animation. My slow and painful solution is to copy the text, start a new text, adjust the start, length, animation, time, effect etc. etc. etc. Doing this for dozens/video. Really FRUSTRATING. 

Using a Mac 10.13 and Screenflow 9.0.5

2replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
    • CraigSModerator
    • Telestream Desktop Forum Moderator
    • CraigS
    • 4 mths ago
    • Reported - view

    Development on ScreenFlow 9 series has ended. Any fixes would be found in ScreenFlow 10.0.5 but that's not compatible with your OS.
    Perhaps you can try resetting ScreenFlow Preferences.
    See if the following utility will work for you.
    https://telestream.secure.force.com/kb/articles/Knowledge_Article/Gather-Support-Diagnostics-Reset-ScreenFlow-Preferences/

    If that utility's Reset button doesn't work try the following:

    1) Make sure ScreenFlow is Quit completely.
    2) Open a new Finder window.
    3) Select the "GO" menu top of screen, select "Computer" > Macintosh HD > Library > Preferences
    4) In the Preference folder, delete ALL folders that start with net.telestream.screenflow (4/5/6/7/8/9) you will be asked for your admin password this time.

    Like
    • CraigSModerator
    • Telestream Desktop Forum Moderator
    • CraigS
    • 4 mths ago
    • Reported - view

    You can also try updating to ScreenFlow 9.0.7 and see if that fixes the issue.
    At the following link go to Previous Versions near the top and download 9.0.7 

    Like
Like Follow
  • 4 mths agoLast active
  • 2Replies
  • 3Views
  • 2 Following